RSS

H Ε.Ε. ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΧΑΚΙ, ΓΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ, ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΞΕΚΙΝΑ!

25 Apr

Στο Λουξεμβούργο βρέθηκε το διήμερο (Δευτέρα και Τρίτη 22 -23 Απριλίου 2013) ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Π.Παναγιωτόπουλος, συμμετέχοντας στην Σύνοδο των Υπουργών Εθνικής Άμυνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Άμυνας (EDA).

Οι βασικοί στόχοι και τα ενδιαφέροντα του ευρωπαικού ιμπεριαλισμού αποκαλύπτονται από την παράθεση των ζητημάτων που συζητήθηκαν στο Συμβούλιο των Υπουργών Άμυνας: η προετοιμασία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου του Δεκεμβρίου για τα θέματα άμυνας, η ευρωπαϊκή συνεργασία στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας, η αποτελεσματικότητα των σχηματισμών μάχης, η κυβερνοάμυνα, τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη (UAV) κ.α. Τους απασχόλησαν επίσης η πρόσφατη συμφωνία μεταξύ Βελιγραδίου και Πρίστινας για το Κόσσοβο, οι εξελίξεις στο Μαλί και στην ευρύτερη περιοχή του Σαχέλ, καθώς επίσης και τα προβλήματα ασφαλείας στη Λιβύη και η επίδρασή τους στη ζώνη του Σαχέλ!

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του Συμβουλίου ο κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος έκανε
την ακόλουθη δήλωση, περιγράφοντας ουσιαστικά τις βασικές στοχεύσεις του ελληνικού αστικού κόσμου στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή και στην Αφρική. Θέσεις που είναι άμεσα συνδεδεμένες με το ζήτημα της ΑΟΖ και της εκμετάλλευσης των ενεργειακών κοιτασμάτων-ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΟΖ και ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ, άρα και ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΥΕΠΡΑΣΠΙΣΗ ΑΠΟ ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ;-, αλλά και τις ευρύτερες βλέψεις των Ελλήνων αστών. Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποια μέρη της δήλωσης:

«Μεταξύ αυτών ζητήσαμε ως Ελλάδα το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του Δεκεμβρίου να πάρει ουσιαστικές αποφάσεις για το πώς πρέπει να προχωρήσει η κοινή πολιτική για την Άμυνα μεταξύ των Ευρωπαϊκών κρατών. Τονίσαμε ότι πρέπει να γίνουν βήματα προς τα εμπρός και πρέπει αυτή η πολιτική να αποκτήσει επιτέλους ένα ουσιαστικότερο περιεχόμενο. Επίσης ζητήσαμε στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του Δεκεμβρίου να ληφθούν συγκεκριμένες αποφάσεις για να αποκατασταθεί ένα πλαίσιο σταθερότητας και ασφάλειας για την ευρύτερη γειτονιά μας, την ευρύτερη περιοχή μας και κυρίως για το χώρο της Μέσης Ανατολής, οπού το πρόβλημα της Συρίας εξακολουθεί να δημιουργεί τεράστια ζητήματα αστάθειας στο συγκεκριμένο χώρο. Εκτός αυτών συζητήσαμε το θέμα των επιχειρήσεων στο Μάλι και στο Σαχέλ που συναρτώνται άμεσα, βεβαίως, με την αστάθεια που παρατηρείται στην περιοχή της Λιβύης. Ζητήσαμε να υπάρξουν συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για να εμπεδωθεί η τάξη και η ασφάλεια στη Λιβύη και τονίσαμε ότι η Ελλάδα είναι στη διάθεση της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να παίξει τον δικό της ρόλο μια και είναι γνωστοί οι στενοί δεσμοί που συνδέουν την χώρα μας με τους Αραβικούς λαούς και ιδιαιτέρως με την συγκεκριμένη χώρα. Στην συζήτηση μας συμπεριλάβαμε και τα θέματα του Κοσσόβου, μετά τη νέα συμφωνία που επετεύχθη με καταλυτικό τον ρόλο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ιδιαίτερα της Βαρώνης Ashton. Ζητήσαμε να υπάρξουν ακόμη περισσότερες πρωτοβουλίες για να εμπεδωθεί ένα κλίμα καλής συνεργασίας και σταθερότητας και στην περιοχή των Βαλκανίων μεταξύ των λαών της περιοχής».

Φυσικά οι διεργασίες στο πλαίσιο της ευρωπαικής καπιταλιστικής και ιμπεριαλιστικής ολοκλήρωσης λαμβάνουν πολύ σοβαρά υπόψη τους τις εξελίξεις στην Συρία, που όπως δείχνουν τα πράγματα το καθεστώς Άσαντ θα ηττηθεί και πλέον οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις αναζητούν φόρμουλα αντιμετώπισης των μέχρι σήμερα συμμάχων τους ακραίων ισλαμιστών. Σενάρια στρατιωτικής επέμβασης έρχονται ξανά στο προσκήνιο καθώς η ταύτιση του Στρατού με το καθεστώς, αφαιρεί την κρίσιμη εκείνη συνιστώσα, που σε άλλες χώρες όπου σημειώθηκε η Αραβική Άνοιξη μπόρεσε να επιβάλλει τον Νόμο και την Τάξη. Να εξασφαλίσει την ανεμπόδιστη λειτουργία του καπιταλιστικού συστήματος και της κερδοφόρας δράσης των πολυεθνικών. Στη Συρία φαίνεται να επαναλαμβάνεται το παράδειγμα της Λιβύης.

Και η Λιβύη είναι μια ανοικτή πληγή για τις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις, που αντιμετωπίζουν με αμηχανία την εσωτερική αστάθεια, αλλά και τη διάχυση της κρίσης στις γειτονικές αφρικανικές χώρες, που έχουν επίσης τεράστια οικονομικά συμφέροντα. Είναι χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ μετά την επίθεση εναντίον της Γαλλικής πρεσβείας στην Τρίπολη, που προκάλεσε των τραυματισμό δύο Γάλλων χωροφυλάκων, από την διοίκηση της χωροφυλακής στο Παρίσι: “Η Γαλλία αναμένει από τις λιβυκές αρχές να διαλευκάνουν πλήρως αυτήν την απαράδεκτη πράξη, να εντοπίσει τους δράστες και να τους φέρει ενώπιον της δικαιοσύνης. “Αυτή η πράξη έχει στόχο, μέσω της Γαλλίας, όλες τις χώρες της διεθνούς κοινότητας που έχουν δεσμευτεί στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας”, υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος Ολάντ.

Αξίζει όμως να θυμηθούμε τις δηλώσεις του Έλληνα ΥΕΘΑ μετά το πέρας της προηγούμενης Συνόδου και τι συζητήθηκε εκεί.

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΝΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ

Τους στρατιωτικούς επεμβατικούς και κατασταλτικούς μηχανισμούς της ενισχύει η ΕΕ

Στο επίσημο Δελτίο Τύπου του ο ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλος ανακοινώθηκε: «Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος συμμετείχε στη Σύνοδο των Υπουργών Άμυνας και Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΥΠΕΞ-ΥΠΑΜ Ε.Ε.) στις Βρυξέλλες, υπό την προεδρία της Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Βαρόνης, Catherine Ashton. Στη Σύνοδο, μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν: •Θέματα κοινής πολιτικής, ασφάλειας και άμυνας των χωρών της Ε.Ε. • Η θέσπιση ενός κώδικα δεοντολογίας (Pooling and Sharing), που θα αποβλέπει στη συνεργασία των Υπουργείων Άμυνας και Εξωτερικών των χωρών της Ε.Ε. με στόχο την ισχυροποίηση της αμυντικής συνεργασίας στον ευρωπαϊκό χώρο.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος, μετά το πέρας της Συνόδου, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «είχαμε την ευκαιρία να αναδείξουμε την ανάγκη να προχωρήσουν πολύ γρήγορα οι διαδικασίες, για να μπορέσει επιτέλους η Ευρωπαϊκή Ένωση να αποκτήσει και έναν ολοκληρωμένο θεσμικό βραχίονα για την άσκηση αμυντικής πολιτικής και για την άσκηση πολιτικής ασφάλειας. Ζητήσαμε να υπάρξει πλήρης προπαρασκευή, ώστε να πετύχει τα αποτελέσματά της η Σύνοδος Κορυφής του 2013, που όπως έχει αποφασιστεί και εξαγγελθεί θα είναι μια Σύνοδος, που θα ασχοληθεί και με θέματα ασφάλειας και με θέματα αμυντικής πολιτικής στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ακούσαμε με προσοχή τον Ευρωπαίο Επίτροπο για θέματα Εσωτερικής Αγοράς κ. Μισέλ Μπαρνιέ, ο οποίος ήρθε για να ενημερώσει το συμβούλιο Υπουργών Άμυνας για θέματα αμυντικής βιομηχανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ζητήσαμε και εκεί να υπάρξει επιτέλους μια ενιαία πολιτική για μια ενιαία αμυντική και στρατιωτική βιομηχανία στην ενωμένη Ευρώπη, ώστε να μην παρατηρείται αυτός ο κατακερματισμός στα οπλικά συστήματα, που παράγονται στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πέρα από αυτό, κάναμε ουσιαστική παρέμβαση, για να προχωρήσουν οι επιχειρήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Κέρας της Αφρικής, Σομαλία και γειτονικές χώρες, προκειμένου να παταχθεί το φαινόμενο της πειρατείας και να προστατευθεί η ελληνικών συμφερόντων διεθνής εμπορική ναυτιλία».

ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ

Άκρως αντιδραστικά και επικίνδυνα για τους λαούς τα κείμενα που ενέκρινε το Ευρωκοινοβούλιο

Αναλυτικά δημοσιεύματα περιγράφουν την πραγματική ουσία του σύγχρονου Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, την προσπάθεια του ευρωπαϊκού αστικού κατεστημένου να φέρει στα δικά του μέτρα και να εκφράσει τις δικές του ανάγκες διαμέσου των δογμάτων Άμυνας-Ασφάλειας. Χαρακτηριστικά, αναφέρει ο «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ»:

«Δύο εκθέσεις με περιεχόμενο που βάζει στην κυριολεξία φωτιά στα λαϊκά συμφέροντα, επιβεβαιώνοντας ότι η ΕΕ βρίσκεται σε τροχιά ακόμα μεγαλύτερης αντιδραστικοποίησης, ενέκρινε χτες το Ευρωκοινοβούλιο. Η πρώτη έχει τον τίτλο «Εφαρμογή της Κοινής Πολιτικής Ασφάλειας και Άμυνας».

Η έκθεση σηματοδοτεί την ενίσχυση των αντιδραστικών χαρακτηριστικών, την επέκταση των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων και πολέμων της ΕΕ σε ολόκληρο τον πλανήτη, στοιχισμένη στο νέο στρατηγικό δόγμα του ΝΑΤΟ. Καλεί τα κοινοτικά όργανα να αξιοποιήσουν πλήρως όλο το φάσμα των στρατιωτικών μέσων της ΕΕ, που θα της επιτρέψει να γίνει ακόμα πιο αποτελεσματική και από το ίδιο το ΝΑΤΟ στο αιματοκύλισμα και την υποταγή των λαών. Με προκλητικό τρόπο, γίνεται λόγος για τα «διδάγματα» από τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο ΕΕ – ΗΠΑ – ΝΑΤΟ στη Λιβύη, την ανάγκη νέων εξοπλιστικών προγραμμάτων, τη συγκέντρωση και κοινή χρήση των εξοπλισμών για ακόμα πιο φονικές επιχειρήσεις ενάντια στους λαούς.

Ζητάει ακόμα την αύξηση των στρατιωτικών αποστολών και επιχειρήσεων και τη χρηματοδότησή τους από το Ταμείο Σταθερότητας και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάπτυξης, την επίσπευση της δημιουργίας μόνιμου γενικού επιτελείου στρατού της ΕΕ, άμεση αξιοποίηση των μονάδων του Ευρωστρατού (batlegroups), την αναβάθμιση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Άμυνας και πιο αποφασιστικά βήματα στην κοινή χρήση οπλικών συστημάτων. Στα πλαίσια αυτά, ζητά επίσπευση της ενισχυμένης στρατιωτικής συνεργασίας Γαλλίας, Γερμανίας, Πολωνίας (πρωτοβουλία της Βαϊμάρης), επεμβάσεις από «συμμαχίες προθύμων», που συμφωνούν να προχωρήσουν πιο γρήγορα από τους υπόλοιπους, κοινά εξοπλιστικά προγράμματα και ενιαίες προδιαγραφές, που οδηγούν σε συγκεντροποίηση της πολεμικής βιομηχανίας. Για το ευρωενωσιακό κεφάλαιο, σύμφωνα με την έκθεση, τα Δυτικά Βαλκάνια, η Μέση Ανατολή, το Κέρας της Αφρικής και η περιοχή του ΣΑΧΕΛ, στη Σομαλία, στο Νότιο Σουδάν και στο Μάλι, αποτελούν ζώνες άμεσης προτεραιότητας.

Στο στόχαστρο ο εχθρός λαός. Συναφής με τα παραπάνω, με πιο έντονο όμως το στοιχείο της στοχοποίησης του εχθρού λαού στο εσωτερικό της κάθε χώρας – μέλους, είναι το περιεχόμενο μιας ακόμα έκθεσης, με τον τίτλο, «Ρήτρα αμοιβαίας άμυνας και η ρήτρα αλληλεγγύης της Ευρωπαϊκής Ένωσης: πολιτική και επιχειρησιακή διάσταση», την οποία ενέκρινε επίσης χτες το Ευρωκοινοβούλιο. Πρόκειται για ρήτρες που περιέχονται στην αντιλαϊκή «Συνθήκη της Λισαβόνας» και οι οποίες βαθαίνουν τη στρατιωτικοποίηση της ΕΕ και όλα τα αντιδραστικά χαρακτηριστικά της, δυναμώνουν τους μηχανισμούς θωράκισης της δικτατορίας των μονοπωλίων.

Κατά τα πρότυπα του νέου δόγματος του ΝΑΤΟ, οι ρήτρες προωθούν στρατιωτικές και πολιτικές επεμβάσεις της ΕΕ στα ίδια τα κράτη – μέλη της, με το πρόσχημα της «τρομοκρατίας», «φυσικών ή ανθρωπογενών καταστροφών», «επιθέσεων στον κυβερνοχώρο», ακόμη και για «πανδημίες» ή «ενεργειακές ελλείψεις». Η έκθεση ζητάει να υποχρεώνονται όλα τα κράτη – μέλη και η ΕΕ σαν σύνολο σε αντίδραση με «όλα τα μέσα», σε στενή συνεργασία με το ΝΑΤΟ, να υιοθετήσει η ΕΕ τη νέα στρατηγική προσέγγιση του ΝΑΤΟ, ώστε να δρουν από κοινού σε ρόλο παγκόσμιου χωροφύλακα και τρομοκράτη των λαών, στην ΕΕ και σε ολόκληρο τον κόσμο. Καλεί ακόμα στη δημιουργία «μόνιμου επιχειρησιακού στρατηγείου της ΕΕ» και «μόνιμου συστήματος της ΕΕ για την αντιμετώπιση διαχείρισης κρίσεων», σε ασκήσεις ετοιμότητας για «διαχείριση κρίσεων», για την ανάπτυξη στρατιωτικών δυνατοτήτων και δυνάμεων «ταχείας επέμβασης». Απροκάλυπτα αναγνωρίζει το δικαίωμα στρατιωτικής επέμβασης της ΕΕ σε κράτη – μέλη της, χαρακτηρίζοντας δράσεις και κινητοποιήσεις του λαϊκού κινήματος, απειλή για τους «δημοκρατικούς θεσμούς»!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Ε. Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΤΩΝ-ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, Η ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΒΑΜΘΙΣΗ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΛΑΙΣΤΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ, ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ!

Οι παραπάνω αποφάσεις ήδη έχουν ενσωματωθεί από την κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, καθώς μάλιστα επιχειρούν όχι μόνο να απατήσουν στον κίνδυνο λαϊκών εξεγέρσεων εξαιτίας της καπιταλιστικής κρίσης, αλλά κυρίως να διαφυλάξουν τους νέους όρους καπιταλιστικής ανάπτυξης με τη δουλοποίηση του ευρωπαϊκού κόσμου της εργασίας και να διευρύνουν τον ευρωπαϊκό ιμπεριαλιστικό ρόλο σε ένα παγκόσμιο πεδίο όξυνσης του ανταγωνισμού και διευρυνόμενων πολεμικών συγκρούσεων. Είναι χαρακτηριστικό ότι η 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία, ενταγμένη στο ΝΑΤΟ και βασική συνιστώσα των ελληνικών εκστρατευτικών σωμάτων δραστηριοποιείται πλέον ανοικτά για την Αστυνόμευση και την Καταστολή των κοινωνικών αγώνων. Παράλληλα, η Αστυνομία του Δένδια εκσυγχρονίζεται κατασταλτικά και δημιουργεί στρατιωτικό τμήμα. Άμεσα ο ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλος πρόκειται να ανακοινώσει νομοσχέδιο για την νέα αντιδραστική ανασυγκρότηση των Ενόπλων Δυνάμεων.

ΠΑΛΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-Ε.Ε.-ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ

Η αστική δημοκρατία είναι η ίδια η ακήρυχτη επιβολή της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης. Απέναντί της είναι η ζωή του κόσμου της εργασίας, η ανάγκη για ανατροπή της κυβέρνησης και των μέτρων, το έμπρακτο τσάκισμα του κοινωνικού ολοκαυτώματος, με τη δράση του εργαζόμενου λαού και των οργάνων του. Πάλη ενάντια στον Κοινοβουλευτικό Ολοκληρωτισμό είναι η ανατροπή κυβέρνησης, η αντικαπιταλιστική αποδέσμευση και διάλυση Ε.Ε. και ΝΑΤΟ, η μαχητική αντιμετώπιση του φασιστικού φαινομένου, πολιτικά και στο δρόμο. Είναι υπόθεση ενός εργατικού κινήματος με διεθνιστικά κι επαναστατικά χαρακτηριστικά, για την ικανοποίηση-διεύρυνση των σύγχρονων εργατικών δικαιωμάτων και λαϊκών ελευθεριών.

ΕΜΕΙΣ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ: ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΧΑΚΙ ΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, Ε.Ε., ΔΝΤ, ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ! ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΖΙΚΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ.

Η έμπρακτη αλληλεγγύη του εργατικού κινήματος και η κλιμάκωση της κινηματικής δράσης στο στρατό μπορεί να γιγαντώσει την άρνηση φαντάρων και μονίμων, να στρέψουν τα όπλα στο λαό. Καλούμε τους συναδέλφους να μην υπακούσουν σε εντολές συμμετοχής στην καταστολή. Οι συνάδελφοι φαντάροι οφείλουν, με τον αγώνα τους μέσα κι έξω από το στρατό, να δημιουργήσουν τους όρους ώστε το εργατικό κίνημα να ανατρέψει τα μέτρα και την κυβέρνηση τώρα!

Συντρίψτε το Αξιόμαχο του στρατού! – Είναι το Αξιόμαχο της καταστολής και των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων! Ούτε ευρώ για πολεμικές και κατασταλτικές δαπάνες. Κανένας νέος Μισθοφόρος σε Στρατό-Αστυνομία. Να διαλυθεί η 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία και η Στρατονομία. Ότι «έμαθαν» καταστέλλοντας και καταπιέζοντας εις βάρος των λαών σε Βαλκάνια-Αφγανιστάν έρχονται να εφαρμόσουν εις βάρος του λαού μας

ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
Τηλ. Επικ.6932955437 diktiospartakos.blogspot.com

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: