RSS

ΟΤΑΝ Η ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ

11 Aug


 Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα του εκφασισμού της κοινωνίας μας που προκαλεί η ταξική κυβερνητική πολιτική, τα Μνημόνια των Ε.Ε.-ΔΝΤ-ΤΡΑΠΕΖΩΝ και ο εκβαρβαρισμός των ΜΜΕ αποτελεί το παρακάτω δημοσίευμα του μιλιταριστικού defence point με τίτλο “Μήπως να τους πηγαίναμε στο Χίλτον για… κατευνασμό;”.

Tα ερωτήματα που θέτει με αδίστακτο τρόπο το άρθρο για τον τρόπο σύλληψης, εγκλεισμού και διαβίωσης των μεταναστών στα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης των Χρυσοχοίδη-Δένδια, θα μπορούσαν να απαντηθούν με βάση την ναζιστική τεχνογνωσία και εμπειρία.  

Καταλληλότεροι για αυτό είναι σαφώς η ακροδεξιά γκρούπα που μας κυβερνά και η ναζιστική Χρυσή Αυγή.


Όμως το κείμενο αδυνατεί να κρύψει την απανθρωπιά, τη χυδαιότητα και την υποκρισία του αν αναλογιστεί κανείς ότι στο πρόσφατο ταξίδι των Σαμαρά-Αβραμόπουλου στις ΗΠΑ, η αμερικανική κυβέρνηση τόνισε την συμμετοχή των ελληνικών κυβερνήσεων σε όλα τα ιμπεριαλιστικά εγκλήματα.


Αλλά κυρίως η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δεσμεύτηκε να μετατρέψει την χώρα μας στο πιο σημαντικό ιμπεριαλιστικό ορμητήριο στη Μεσόγειο.

Και τι σημαίνει αυτό το γνωρίζουν καλύτερα από όλους οι λαοί των Βαλκανίων, της Μ.Ανατολής, Αφρικής και Ασίας, από όπου προέρχονται εξάλλου και τα μεγαλύτερα προσφυγικά-μεταναστευτικά ρεύματα που φτάνουν σε Έβρο και Αιγαίο, αναζητώντας διέξοδο στην “πολιτισμένη Ευρώπη” που τους βομβαρδίζει, δολοφονεί και επιβάλλει καθεστώς στυγνής καταοχής και εκμετάλλευσης.

YΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 1ο: προς το παρόν στο Χίλτον φιλοξενούνται μόνο οι επιχειρηματίες, οι κυβερνήσεις τους, οι εκπρόσωποι των ΝΑΤΟ, του ΔΝΤ και της Ε.Ε., οι τοκογλύφοι, Έλληνες και ξένοι, όλοι αυτοί που κατακλέβουν το Παρόν και Μέλλον του εργαζόμενου λαού μας.
Και σε αυτούς βαρά προσοχή το defence point, απαιτώντας νέους εξοπλισμούς και περισσότερη αστυνόμευση και καταστολή!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ…

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2ο: Σημειώνεται ότι σε καταγγελίες των μεταναστών αναφέρεται ότι πριν από πέντε μέρες οι μετανάστες, κρατούμενοι στο Κέντρο, έθεσαν σε λειτουργία το αιρκοντίσιον χωρίς τη συγκατάθεση των αστυνομικών φρουρών, οι οποίοι έκοψαν την ηλεκτροδότηση σε όλη την εγκατάσταση. Οι μετανάστες αρνήθηκαν να μπουν μέσα στους σκοτεινούς φούρνους. Οι αστυνομικοί τους πίεζαν βρίζοντας χυδαία και χτυπώντας ενώ κάποιοι αστυνομικοί πάτησαν το φαγητό τους φωνάζοντας «δεν μας νοιάζει αν πεθάνετε». Μετά γενικεύτηκε  η σύγκρουση με φωτιές σε μεγάλο μέρος του στρατοπέδου.
Επίσης, το κλίμα στο Κέντρο άρχισε να βαραίνει, όταν πριν από περίπου δύο εβδομάδες, μετανάστες που εκτελούσαν, στο πλαίσιο του μπαϊραμιού, τα θρησκευτικά τους καθήκοντα, δέχθηκαν παρενοχλήσεις από τους φρουρούς.
Τέλος, ο χρόνος εγκλεισμού τους στα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης -που σημειωτέον η λειτουργία τους χρηματοδοτείται και στηρίζεται σε πολιτικές αποφάσεις της Ε.Ε. καθώς το ελληνικό κράτος έχει αναλάβει το ρόλο Τείχους της Ευρώπης Φρούριο- αυξήθηκε από τους 12 σε 18 μήνες!

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437


diktiospartakos.blogspot.com

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: